esim for firmatelefon
Picture of Firmatelefon

Firmatelefon

eSim for firmatelefon

eSIM (embedded SIM), eller innebygd SIM-kort, er en digital versjon av det tradisjonelle SIM-kortet som kan lastes ned direkte til mobilen din eller andre enheter. Det fungerer på samme måte som et fysisk SIM-kort, men eliminerer behovet for fysiske kort da det er digitalt.

Med eSIM behøver du, med andre ord, ikke å sette inn et fysisk SIM-kort i mobilen, iPaden eller smartklokken. eSIM kan aktiveres som både Hoved-SIM, Tvilling-SIM og Data-SIM.

Få de beste tilbudene på bedriftsabonnement

eSIM for bedrift

eSIM er et integrert SIM-kort som finnes i nyere telefonmodeller og er designet for å erstatte de tradisjonelle fysiske SIM-kortene over tid. Man kan også bruke eSIM i smartklokker, nettbrett og andre enheter for å gi dem uavhengig tilgang til mobilnettet, uten å være avhengig av tilkobling til en mobiltelefon.

Mange bedriftsmobiloperatører tilbyr støtte for eSIM på eksisterende abonnementer. Aktivering av eSIM er en enkel prosess som vanligvis kan gjøres ved å kontakte kundesupporten til mobiloperatøren din.

Fordeler med eSIM for bedrift

eSIM-teknologien bringer med seg en rekke fordeler som har som mål å gjøre mobilabonnementer mer overkommelige og enklere for forbrukeren. Ved å velge riktig mobiloperatør kan man også nyte godt av reduserte månedlige kostnader for eSIM-abonnementene.

Her er de største fordelene:

Enkelt å bytte mobiloperatør

Med helelektroniske løsninger og et integrert SIM-kort i telefonen, kan man enkelt bytte mobiloperatør uten å måtte håndtere et fysisk SIM-kort.

Rimeligere og mer elektroniske løsninger

Dedikerte eSIM-abonnementer tilbyr reduserte månedlige kostnader, da de krever mindre administrasjon av kundeforholdet ditt.

Beskyttelse mot tyveri

Ved å aktivere eSIM i telefonen, kan man fjernstyre og deaktivere den hvis den blir stjålet, noe som gjør den ubrukelig for tyver.

Støtte for flere abonnementer og telefonnumre

Med eSIM kan du enkelt opprette ferie- eller bedriftsabonnementer på samme telefon som ditt nåværende abonnement.

Miljøvennlig

Ved å unngå produksjon av fysiske SIM-kort reduseres behovet for ressurser og miljøskadelig utvinning.

Sammenligne bedriftsabonnement

Ved å bruke en anbudstjeneste for bedriftsabonnementer kan du enkelt sammenligne priser fra ulike operatører og sette dem opp mot hverandre.

Operatørene blir varslet om din interesse for å få et uforpliktende tilbud, og det er opp til dem å utforme sitt beste tilbud og presentere det for deg. Slik skapes en sunn konkurranse, som vanligvis resulterer i et rimeligere abonnement med bedre betingelser enn det du hadde tidligere.

Støtte for esim

eSIM-teknologien er fortsatt under utvikling, og ikke alle mobiloperatører har begynt å omfavne denne helt elektroniske SIM-kortløsningen. Selv om mange operatører støtter eSIM, tilbyr kun noen få dedikerte eSIM-abonnementer som gir deg alle fordelene som følger med eSIM.

BankID på mobil med eSIM

eSIM-teknologien har dessverre ikke støtte for BankID på mobil. Men i dag finnes det en app som tilbyr et alternativ for de som bruker eSIM.

BankID på mobil er kun kompatibelt med fysisk SIM-kortabonnementer, hvilket betyr at for eSIM-brukere, kreves appen “BankID-APP” for å kunne benytte BankID-tjenester.

Ofte stilte spørsmål om eSIM

Er eSIM gratis?

Bruken av eSIM som et alternativ til fysiske SIM-kort i mobiltelefoner er helt kostnadsfritt.

Hva er fordelene med eSIM?

I tillegg til å frigjøre deg fra anstrengelsen med å passe på et fysisk SIM-kort, gir eSIM den store fordelen av øyeblikkelig tilgang til tjenestene dine så snart du mottar enheten. Du trenger ikke lengre å vente på postgangen for å motta det tradisjonelle SIM-kortet.

Hva er best av eSIM eller SIM-kort?

Med eSIM får mobilen din en ekstra sikkerhetsforanstaltning. Mens fysiske SIM-kort kan bli slitte og slutte å fungere over tid, er eSIM langt mer robust. Hva om mobilen din blir stjålet? Å fjerne et fysisk SIM-kort er en enkel oppgave, men med eSIM må du selv sørge for å slette det, noe som gir ekstra trygghet for telefonens data.

Få et uforpliktende tilbud

Få et uforpliktende tilbud

Takk for din henvendelse! Du hører snart fra oss.

FØR DU GÅR...

Vi ringer deg, så får du det beste tilbudet fra flere operatører!