Firmatelefon

pexels-photomix-company-887751
Firmatelefon

Firmatelefon

Beste mobilabonnement bedrift

Med Firmatelefon.no finner du enkelt det beste mobilabonnementet for din bedrift. Vi sammenligner ulike mobiloperatører, og du mottar det beste tilbudet.

Fordeler med Firmatelefon:

  • Mobilselskapene konkurrerer om å gi deg det beste tilbudet
  • Du mottar personlige tilbud skreddersydd for dine behov
  • Det er enkelt å sammenligne tilbud og tegne avtale
  • Tjenesten er uforpliktende og gratis

Beste løsning for din bedrift

I Norge er det mange som tilbyr mobilabonnement til bedrift, og det kan være vanskelig å navigere seg frem blant alle operatørene. For noen bedrifter er det viktig med mye mobildata, for andre er det viktigere med fri tale, SMS og MMS.

For bedrifter som har mye kontakt med kundene sine er det en stor fordel med gode sentralbordløsninger. De ansatte blir lettere tilgjengelige for kunder, og det er enkelt å holde oversikt over innkommende og tapte anrop. 

Med andre ord: Ulike bedrifter har ulike behov. Derfor er det viktig å finne en mobiloperatør som har et skreddersydd tilbud til akkurat deg. Med Firmatelefon har det aldri vært enklere å finne det beste mobilabonnement for bedrift. 

Bedriftsabonnement tilpasset dine behov

Med vår tjeneste sørger vi for at du får tilbud om bedriftsabonnement tilpasset dine behov slik at du får akkurat det bedriften din trenger. Det vil si at et abonnement for bedrift inkluderer alt fra ubegrenset mobildata til fri bruk av tale, sms og mms. 

Enten dine ansatte trenger et bedriftsabonnement med 1 GB, 10 GB, 20 GB eller ubegrenset mobildata og fri fart, sørger vi for å samle inn de beste alternativene for bedriftsabonnement.

Data rollover

I flere mobilabonnement får du det som kalles data rollover. Dette betyr at mobildataen du ikke har brukt i løpet av den gjeldende måneden blir overført til neste måned, og du får litt ekstra data å bruke den måneden. 

Eksempel: Dersom du har 5 GB med data hver måned og du bruker 3 GB i juni, har du 2 GB som ikke er brukt. Disse overføres til juli, og du kan dermed bruke hele 7 GB den måneden. 

Ubegrenset data

Det er også mulig å få et mobilabonnement med ubegrenset data. Flere av mobilselskapene tilbyr denne typen abonnement, slik at dine ansatte kan bruke mobildata uten å være redd for å overskride inkludert bruk av data.

Fri tale, SMS og MMS

For noen bedrifter er det ikke bruk av data som er det viktigste. Noen har behov for fri bruk av sms, mms og tale, og dette er også noe flere mobilabonnement inkluderer. 

Mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd er også noe flere bedrifter har behov for, og det er flere mobilselskaper som tilbyr dette som en del av sine produkter. Slik kan de ansatte i bedriften ha et bredbånd de kan ta med seg uansett hvor de skal jobbe.

Fri bruk i EU/EØS

For bedrifter med ansatte som reiser mye til utlandet kan det være smart å skaffe et bedriftsabonnement med fri bruk i EU/EØS. Dermed slipper du å bekymre deg for en ekstra stor mobilregning når de ansatte har vært på bedriftsreise i landene innenfor EU/EØS. 

WiFi Tale

Flere mobiloperatører tilbyr abonnement med WiFi Tale slik at slik at du og dine ansatte kan ringe og sende meldinger over trådløst nett. Ved å bruke WiFi Tale får dere bedre dekning innendørs, og både tale og SMS fungerer uten at du trenger å bekymre deg for hakkete samtaler eller meldinger som ikke blir sendt. 

Mobilselskaper som tilbyr mobilabonnement for bedrifter

Det er flere mobilselskaper som tilbyr mobiltelefoni til bedrifter. Nedenfor kan du lese mer om noen av disse. Flere av mobilselskapene tilbyr både bedriftsabonnement og andre produkter eller tjenester relatert til mobiltelefoni for bedrifter.

Chilimobil

Chilimobil er et mobilselskap i Norge startet i 2011. De beskriver seg selv som Norges største uavhengige mobilselskap og gir kundene sine full tilgang til Telias mobilnett. De tilbyr abonnement og tjenester til privatpersoner og bedrifter – alle tjenester uten bindingstid.

ICE Bedrift

Mobiloperatøren ICE er en av tre operatører i Norge med eget mobilnett, i tillegg leier de nett fra Telia. ICE har som mål å utfordre og forbedre det norske mobilmarkedet og tilbyr mobilabonnement til både privat- og bedriftsmarkedet. Hos ICE får du abonnement til de ansatte, mobilt bredbånd og bedriftsnett med funksjoner som blant annet sentralbord, status på ansattes tilgjengelighet og samtalehistorikk.

Happybytes

Mobiloperatøren Happybytes fokuserer spesielt på abonnement med billig data og fornøyde kunder med sin “happy-garanti”. Selskapet tilbyr mobilabonnement som tilpasses hver enkelt bruker i bedriften. 

Nortel

Selskapet Nortel ble startet i 2019 og beskriver seg selv som et annerledes teleselskap for små og mellomstore bedrifter. Operatøren tilbyr flere varianter av mobilabonnement for bedrift, samt bedriftsnett med kommunikasjons- og sentralbordløsninger. Nortel har Telenor-dekning i alle sine abonnement. Teleselskapet tilbyr også kundene sine muligheten til å ha mobilabonnement med en fast pris.

Oyatel

Mobilselskapet Oyatel er en del av Oya24 og tilbyr komplette telefonsystemer for bedrifter. Med systemet CallManager tilbyr de kundene sine et av de mest avanserte webbaserte telefonsystemene i Europa. I tillegg til et komplett telefonsystem tilbyr Oyatel skreddersydde løsninger for bedrifter og bedriftsabonnement med Telenor-dekning.

Phonero Bedrift

Mobilselskapet Phonero ble etablert i 2008 og eies av Telia. Phonero er en mobiloperatør som satser på små og mellomstore bedrifter, samt offentlig sektor. Selskapet tilbyr mobilabonnement og flere bedriftsløsninger, slik som bedriftsnett og mobilt bredbånd. Abonnementene kommer i flere varianter slik at bedrifter i ulike størrelser og med ulike behov kan få det som passer best for seg. 

Release

Mobilselskapet Release ble lansert i 2020 og er et bærekraftig mobilselskap med fokus på det grønne skiftet. Selskapet ledes av tidligere OneCall-gründer Øistein Eriksen. Release selger og leier ut pent brukte mobiler for at forbruket vårt skal bli mer miljøvennlig. De tilbyr bedriftsabonnement med og uten leiemobil til de ansatte. Release tilbyr også mobilpant og typiske bedriftsløsninger som mobilt bredbånd og bedriftsnett. 

Saga Mobil

Saga Mobil er et mobilselskap med hovedsete i Nord-Norge. Det nordnorske mobilselskapet tilbyr produkter og tjenester til både private og bedrifter. Saga Mobil tilbyr en rekke mobilabonnement for bedrifter, samt bedriftsnett med sentralbordløsning og app.

Talkmore Bedrift

Tidlig i 2021 fusjonerte mobilselskapet Dipper med Talkmore, og Talkmore Bedrift ble til. Talkmore Bedrift, eller daværende Dipper har vunnet EPSI-kåringen i både 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 og 2020, og har de mest tilfredse og lojale mobilkundene i bedriftsmarkedet. Talkmore er igjen et datterselskap av Telenor, og med Talkmore Bedrift får små og mellomstore bedrifter skreddersydde mobilabonnement med Telenor-dekning. I tillegg til bedriftsabonnement tilbyr de bedriftsnett med mobilt sentralbord og andre bedriftsløsninger.

Telenor Bedrift

Telenor er en av de største mobiloperatørene i Norge og leverer tjenester innenfor både innhold, telekommunikasjon og data. Selskapet tilbyr alt fra bedriftsabonnement til bredbånd, og bedriftsnett med sentralbord og andre sentrale funksjoner.

Telia Bedrift

Mobilselskapet Telia er også en av de største mobilselskapene i Norge, og ble allerede etablert i 1989 under navnet NetCom. Selskapet leverer i tillegg til mobiltjenester for private og bedrifter tjenester og produkter innen TV, internett og smarthjem-teknologi. Telia Bedrift tilbyr bedriftsabonnement, samt bedriftsløsninger som bedriftsnett og mobilt bredbånd.

Unifon

Teleoperatøren Unifon retter seg spesifikt mot bedriftsmarkedet og tilbyr mobilabonnement for bedrifter. Unifon har kjøpt opp Phonect og Bitpro (tidligere Proximo og NextGenTel). Unifon sine abonnement kommer med Telenor-dekning og tilpasses de ansattes behov. Mobilselskapet leverer også en telefoniløsning med blant annet fastnummer og bedriftsnett med sentralbordløsning. 

Sammenlign og finn beste tilbud hos Firmatelefon

Firmatelefon gjør det enkelt for deg å finne det beste mobilabonnementet for din bedrift. Vår tjeneste er gratis og er helt uforpliktende å bruke. 

Hos Firmatelefon er vi opptatt av å holde prisene på bedriftsabonnement nede. Det får vi til ved å la operatørene konkurrere om å vinne deg som kunde – og ikke motsatt. Dermed strekker de seg ekstra langt for å gi deg en god pris. 

For bedrifter som er ute etter den beste avtalen, er det enkelt å sammenligne og tegne avtale om mobilabonnement hos Firmatelefon.no.

Ofte stilte spørsmål 

Hvordan får jeg tilbud om det beste bedriftsabonnementet hos Firmatelefon?

For å få tilbud om bedriftsabonnement med Firmatelefon trenger du bare å fylle ut skjemaet på våre nettsider. Deretter vil du få tilsendt skreddersydde tilbud som du kan sammenligne og eventuelt velge å benytte deg av. 

Hvorfor bør jeg benytte meg av tjenesten til Firmatelefon?

For å sikre at bedriften din har et bedriftsabonnement som er tilpasset de ansattes behov kan det være smart å sammenligne ulike abonnement. Grunnen til at du bør benytte deg av Firmatelefon er at vi gjør denne jobben enklere for deg. Vi samler inn de beste tilbudene du kan få fra våre samarbeidspartnere. 

Dermed har vi allerede gjort en grovsortering for deg og du kan sammenligne de gjenstående tilbudene ut ifra pris, vilkår og dekning. Da kan du velge det bedriftsabonnementet som passer best for deg. 

Når bør jeg benytte meg av tjenesten til Firmatelefon?

Hvis du selv driver en bedrift eller har ansvaret for nett og mobil i bedriften du jobber i, er Firmatelefon tjenesten for deg. 

Bruk sammenligningstjenesten vår dersom bedriften er nyoppstartet og du skal skaffe det første abonnementet, eller hvis du vurderer å bytte ut bedriftsabonnementet dere har per i dag. Våre rådgivere sørger for at dere får de beste tilbudene. 

Få et uforpliktende tilbud

Takk for din henvendelse! Du hører snart fra oss.

FØR DU GÅR...

Vi ringer deg, så får du det beste tilbudet fra flere operatører!