Bedriftsabonnement fra Unifon

*Firmatelefon.no har ingen samarbeid med Unifon

unifon-logo

Kort om Unifon

Dersom du skal investere i et bedriftsabonnement, kan det lønne seg å finne en aktør som fokuserer på bedrifter. Mange aktører som opererer i privatmarkedet, slenger bare på et tilbud til bedrifter, uten å egentlig vite hva disse trenger. Andre aktører fokuserer nærmest utelukkende på bedriftene. Det er her Unifon kommer inn i bildet.

 

Unifon er verken de eldste eller nyeste i bransjen. Med sine røtter tilbake til 2004, har de derimot noen år på baken. Hovedkontoret deres ligger i Oslo, men de har også andre kontorer i flere norske storbyer. Deres store fokus på bedriftsmarkedet har gitt dem stor suksess innenfor dette segmentet de senere årene.

 

Ikke bare leverer Unifon gode tjenester selv, men de har faktisk også ført til stor konkurranse i markedet, slik at andre aktører har skjerpet seg. Tjenestene deres er gode og fleksible, og ikke minst er de faktisk rettet mot bedriftene – og ikke bare et tillegg til tjenester mot private brukere.

Telefondekning og nett

Unifon har den store fordel at de kan tilby nett fra Telenor. Altså er selskapet fokusert og rettet mot bedriftene, men de kan tilby det beste nettverket som er tilgjengelig i Norge. Nettet er bredt utbygd og sikrer deg dekning nærmest hvor enn du befinner deg. Dekningskartet til Telenor gir deg en komplett oversikt.

 

Ikke bare har nettet god dekning, men det er også verdens raskeste. Hos Unifon får du tilgang til det samme nettet som Telenor-kunder bruker i dag. Nettet er anerkjent verden over, og det lar dine ansatte få gjennomført oppgavene deres på en sømløs og hurtig måte.

 

Det er derimot ikke bare her i Norge som Unifon er begrenset til. Deres bedriftsabonnement kan også benyttes i utlandet, med like gode betingelser. Dessuten er det mulig for dine ansatte å bruke Unifon på jobbreise i EU/EØS helt kostnadsfritt. Dette gir dine ansatte stor fleksibilitet.

Unifon Bedrift

Unifon er som nevnt rettet mot bedrifter, og derfor tilbyr deres bedriftsabonnement gode funksjoner for dine ansatte. Unifons skybaserte løsning kommer med sentralbord og app. Her kan du administrere alle de ansatte og skreddersy løsningene for en sømløs drift av telefoni i bedriften.

 

Sentralbordet lar deg håndtere alle anrop som kommer inn. Integrasjonen med Teams og Microsoft 365 sikrer også at kalendere og lignende kan synkroniseres. Det er kort og godt moderne løsninger som gjør arbeidshverdagen enklere for de ansatte. Da kan sentralbordet automatisk se om de ansatte er ledige i kalenderen for eksempel.

 

Kanskje er det appen til Unifon som fortjener aller mest skryt. Denne lar nemlig de ansatte oppdatere sentralbordet med viktig informasjon. Samtalehåndtering, køgrupper, status for den enkelte ansatte og egen bedriftskatalog er blant fordelene her. I det hele tatt er appen funksjonsrik og en god støtte i bedriftens hverdag.

 

Unifon tilbyr dessuten også både registrering av besøkende, samt lettvint rapportering. Hos Unifon finner du mer eller mindre alt du som bedrift trenger av funksjoner. Det skal ikke stå på det tekniske og funksjonelle når du velger et bedriftsabonnement fra Unifon i hvert fall.

Kundeservice hos Unifon

Kundeservice er viktig for bedriftsabonnenter. Dekning og oppetid kan selvfølgelig bety mye når det kommer til møter og andre aktiviteter. Derfor er god kundeservice helt essensielt, og her er Unifon en samarbeidspartner du kan regne med. Selskapet tilbyr kundeservice fra 08-17 hver eneste hverdag.

 

Du kan både ringe inn, sende en e-post og ta kontakt i chat. Da møter du på hyggelige medarbeidere i Unifon. Merk at dersom du har mistet eller blitt frastjålet ditt SIM-kort, så tilbyr Unifon døgnåpen støtte. Dette er en god trygghet å ha, og et tilbud som understreker deres kundeservice.

Få tilbud fra flere operatører

Få et uforpliktende tilbud

Få et uforpliktende tilbud

Takk for din henvendelse! Du hører snart fra oss.

FØR DU GÅR...

Vi ringer deg, så får du det beste tilbudet fra flere operatører!