Firmatelefon

pexels-andrea-piacquadio-3760263
Firmatelefon

Firmatelefon

Ubegrenset mobildata

Bruker du ofte opp mobildataen før måneden er omme? Abonnement med ubegrenset mobildata er en selvfølge for de som skal velge mobilabonnement til bedrift.

Vi bruker mobilen til det meste, enten det er viktige telefonsamtaler på jobb eller scrolling mens vi sitter på bussen. Noen ganger befinner vi oss på steder som ikke har WiFi tilgjengelig, og hvis vi da skal jobbe på PC-en må vi dele nett fra telefonen for å besvare mail og lignende. 

Uansett i hvilken situasjon vi bruker mobildata, er det ingen tvil om at det har blitt stadig viktigere med tilgang på nett uavhengig av hvor vi befinner oss.

Hvorfor ha fri data i abonnementet?

Vi bruker nettet på mobilen til mye forskjellig. Noen scroller i timevis på sosiale medier, noen lytter til podcast, og andre bruker det i jobbsammenheng. 

Nettet på mobilen har med andre ord mange bruksområder – og det er nettopp derfor fri data har blitt viktig, også for bedrifter.

Fordeler med ubegrenset data

Det er gode grunner til å ha ubegrenset mobildata, og nedenfor har vi listet opp noen av fordelene det kan ha for deg og din bedrift:

 • Jobb fra PC og mobil der det passer deg
 • Svar på e-poster uansett hvor du er
 • Delta på videomøter over nett 
 • Du er tilgjengelig overalt
 • Du trenger ikke bekymre deg for å gå tom for data

Bedriftsabonnement med ubegrenset data

De fleste mobiloperatører tilbyr nå abonnement med fri databruk. Nedenfor kan du lese hva som typisk inngår i et bedriftsabonnement med fri bruk av data. 

Flere GB med data

I sammenheng med abonnement med fri databruk er det flere mobiloperatører som tilbyr store mengder data – for eksempel 100 GB. Fri eller ubegrenset data betyr ikke nødvendigvis at du kan bruke uendelig med data, men at du kan bruke ekstremt mye data. Så mye data at det for de fleste vil være vanskelig eller ta lang tid å bruke opp.

Dersom du for eksempel har 100 GB i et abonnement, men bruker opp disse 100 GB før måneden er omme, vil du hos noen operatører fortsatt kunne benytte deg av mobildata, men hastigheten settes litt ned. Hos noen selskaper er det mulig å betale en liten sum for å få økt hastigheten igjen. 

Roam Like Home

For mobilselskaper som tilbyr bruk i EU/EØS er det ofte mulig å benytte seg av den ubegrensede dataen også i EU- og EØS-landene. Med noen abonnement kan du dermed bruke ubegrenset data i EU/EØS på lik linje som hjemme i Norge, mens noen selskaper tilbyr abonnement med muligheten til å bruke en viss mengde GB av dataen i disse landene. 

Mobiloperatører som tilbyr bedriftsabonnement med ubegrenset data

Det er flere mobilselskaper som tilbyr bedriftsabonnement med tilnærmet ubegrenset data. Hvor stor datapakke du får i abonnementene varierer fra de ulike operatørene. Nedenfor har du en oversikt over noen av mobiloperatørene som tilbyr bedriftsabonnement med en form for ubegrenset data:

 • Telenor 
 • Telia
 • ICE
 • Nortel 
 • Chilimobil
 • Talkmore
 • Release
 • Saga Mobil
 • Happybytes
 • Phonero

Få bedriftsabonnement med ubegrenset mobildata

Firmatelefon.no er en gratis tjeneste som gjør det enkelt for deg å finne det beste mobilabonnementet tilpasset din bedrift. Ved å fylle ut skjemaet kan du sammenligne abonnement fra ulike mobilselskaper.

Dersom du er ute etter bedriftsabonnement med ubegrenset data, kan du skrive dette som tilleggsinformasjon når du fyller ut skjemaet. Da kan du få tilbud om abonnement med fri databruk.

Når skjemaet er innsendt, henter vi raskt inn tilbud fra ulike operatører, slik at du kan sammenligne pris, vilkår og dekning. På den måten kan du velge det som passer din bedrift. 

Hvis du ønsker et av tilbudene du har fått tilsendt, kan du enkelt signere avtale om mobilabonnement via Firmatelefon.no. Vi hjelper deg med å finne abonnementet som passer din bedrift.

Vi hjelper deg

Firmatelefon er din sammenligningstjeneste for bedriftsabonnement og hjelper deg med å finne det beste alternativet for abonnement til din bedrift. Uansett om dere trenger ubegrenset data, fri bruk av tale, SMS og MMS eller andre spesifikke bedriftsløsninger tilbyr vi deg det beste abonnementet.

Fyll ut skjemaet og få skreddersydde tilbud på bedriftsabonnement.

Få et uforpliktende tilbud

Takk for din henvendelse! Du hører snart fra oss.

FØR DU GÅR...

Her har du noen gode grunner til å bruke firmatelefon