Bedriftsabonnement fra Telenor

*Firmatelefon.no har ingen samarbeid med Telenor

Kort om Telenor

Telenor er et av Norges best kjente selskaper, uavhengig av bransje. Da sier det seg selv at de er et sterkt selskap innen telebransjen også. Her har de eksistert helt siden de tidligere ble kalt Televerket. Da var selskapet heleid av Staten. I dag er Telenor et børsnotert selskap med aktivitet i land over hele verden.

 

Her hjemme i Norge er Telenor den desidert største aktøren. Deres markedsandel ligger på rundt 50 %, og ingen av utfordrerne er i nærheten av dette. Internasjonalt er også Telenor helt i toppen, men her er det flere store utfordrere. Uansett er det her på hjemmebane Telenor er aller best og mest kjent.

 

Den store markedsposisjonen innebærer også et stort ansvar. Telenor ble bøtelagt 788 millioner tilbake i 2018, grunnet brudd på konkurranseloven. Allikevel bør det også nevnes at Telenor har fått mye skryt for å gi tilbake til samfunnet, og som et børsnotert selskap, er de naturligvis også bevisst sin posisjon.

Telefondekning og nett

Det er liten tvil om at Telenor har det største og mest anerkjente mobilnettet i Norge, og kanskje også Norden. Dekningskartet beviser nettopp hvor godt nettet er. Det er stor sjanse for at du får dekning selv i ukjente kriker og kroker av landet, slik at den ansatte ikke trenger å glipp av en viktig samtale for eksempel.

Så bra og velutviklet er Telenors nett, at også andre nettleverandører benytter seg av dette. Telenor leier rett og slett ut telenettet sitt. Dette understreker størrelsen på Telenor som selskap. For deg som kunde er dette en stor fordel, da du ikke trenger å være kunde hos Telenor for å benytte deg av deres nett.

For enkelte bedrifter er det selvfølgelig også en fordel å kunne bruke mobilnett i utlandet. Siden Telenor er et verdensomspennende selskap, og du kan bruke deres abonnement i andre land, dekker de ganske bredt for bedrifter. Det påløper ingen ekstra kostnader å benytte seg av tale, SMS og data i EU/EØS.

Telenor Bedrift

Telenors bedriftsabonnement tilbyr en rekke ekstra tjenester. En kjekk tjeneste for dine ansatte, er sikkerhetsfilteret som sperrer farlige sider for de ansatte. Som så mange andre bedriftsabonnement, får du selvfølgelig også tjenester som hovednummer, smart samtaledirigering og sentralbord.

Møter er viktige i en bedriftshverdag. Derfor er også tjenestene hos Telenor Bedrift rettet mot dette. Synkronisering er en tjeneste som sikrer at Microsoft-kalender synkroniseres med sentralbordet, slik at det er klart og tydelig hvem som er ledig til enhver tid. 2Meet på sin side tilbyr gode videomøter for de ansatte.

Opptak, MinSky som gir lagringsplass og SWAP Bedrift er også fine goder ved å ha et bedriftsabonnement hos Telenor. SWAP Bedrift gir deg muligheten til å nedbetale over 24 måneder på telefonen. Dermed koster det ikke all verdens her og nå, og kostnadene kan spres utover tid, noe som sikrer mer fleksibilitet.

En annen stor fordel er at SWAP Bedrift ikke er bundet til abonnement, slik at du kan bytte dette om du ønsker det. Du kan dessuten også bytte inn mobilen før perioden på 24 måneder, men ikke tidligere enn ett år etter du startet abonnementet. Her mottar du en helt ny mobil dersom du skriver en ny avtale med SWAP Bedrift.

 

Kundeservice hos Telenor

Telenor er et stort og etablert selskap, så sånn sett er det kanskje ikke så overraskende at deres kundeservice er helt i eliten. Kundeservice er faktisk åpent 24/7 her, noe som er veldig sjeldent i telemarkedet.

Dessuten bør det nevnes at kundeservice også er spesialrettet mot bedrifter. Telenor har nemlig sitt eget team for bedrifter, slik at god service bare er en telefon, e-post eller rask chat unna.

dame som sitter med smarttelefonen

Få tilbud fra flere operatører

Få et uforpliktende tilbud

Få et uforpliktende tilbud

Takk for din henvendelse! Du hører snart fra oss.

FØR DU GÅR...

Vi ringer deg, så får du det beste tilbudet fra flere operatører!