Bedriftsabonnement fra Talkmore

Talkmore

Kort om Talkmore

I Oslo i 2004 ble Talkmore grunnlagt, et selskap de aller fleste nordmenn har et forhold til. Om en ennå ikke har vært kunde av selskapet, har en nærmest garantert hørt om de gjennom TV-reklamer eller andre kanaler. Allerede i 2007 ble de kjøpt opp av Telenor, men de opererer fortsatt under samme navn.

Telenor kjøpte opp Talkmore som et strategisk valg for å gå inn i lavprismarkedet for mobiltelefoni. Dette skulle vise seg å bringe mye suksess og mange nye kunder i dette segmentet. Telenor og Talkmore skulle derimot ikke bare begrense seg til privatmarkedet.

I 2021 fusjonerte nemlig Talkmore med Dipper. Sammen ble de to nå Talkmore Bedrift. Dipper hadde etablert seg som en kjent leverandør av bedriftsabonnement, og nå skulle Talkmore for alvor ta en del av kaka i dette markedet. Det gjorde de med storm, mye grunnet det gode Telenornettet som ligger i bunnen.

Telefondekning og nett

Talkmore opererer fortsatt under sitt originale navn, men de er altså heleide av Telenor. Det betyr at selskapet tilbyr Telenors mobilnett, som jo må regnes for å være det beste her til lands. Dette er det mest utviklede mobilnettet, med god og rask dekning i flere kriker og kroker over hele landet.

Dekningskartet til Telenor beviser nettopp hvor god dekning de har. Bedriftskunder hos Talkmore kan dra nytte av denne dekningen, slik at de aldri går glipp av en samtale, e-poster eller andre viktige oppgaver i hverdagen. Det betyr at de ansatte får en mindre ting å bekymre seg for.

De fleste bedriftsabonnement lar brukerne roame fritt i EU/EØS. Talkmore Bedrift tar det hele ett steg videre, der du kan roame fritt i hele Europa. Om du reiser til europeiske land utenfor EU/EØS, slik som for eksempel Storbritannia, er Talkmore Bedrift dermed et perfekt abonnement for deg.

Talkmore Bedrift

Det er liten tvil om at sammenslåingen med Dipper har gjort at Talkmore Bedrift har blitt en av de største aktørene på det norske markedet. De største fordelene ved et abonnement her, ligger i effektiviseringen av bedriften. Dette understrekes kanskje spesielt av sentralbordet som Talkmore Bedrift tilbyr.

Sentralbordet har ingen bindingstid, og det er gratis å sette opp. Ikke bare det, men sentralbordet kommer også med en lav pris per måned. Til nette 29 kr månedlig for hver ansatt, mottar en her tastevalg, kø, svagrupper og hovednummer. Det er en god pris i dagens marked.

Brukervennlighet generelt sett er også verdt å nevne hos Talkmore Bedrift. Denne er meget god, mye takket være deres mobilapp. Appen gir deg oversikt over din bruk, og alle ansatte kan benytte seg av denne. Du kan både etablere svargrupper og styre samtalekøer gjennom appen.

Enkelte funksjoner kan kanskje høres kompliserte ut om en er ny innen bedriftsabonnement. Talkmore Bedrift gjør derimot det hele enkelt og forståelig. Du trenger ikke være noen IT-guru for å benytte deg av bedriftsabonnementet eller appen. Tvert imot er det faktisk meget brukervennlig.

Abonnement og priser

Talkmore Bedrift tilbyr forskjellige bedriftsabonnement som skal passe den enkelte bruker. Her tilbyr Talkmore løpende abonnement der bedriften betaler for det de bruker. Hos Talkmore finner du både abonnement med begrenset data, men også ubegrenset. Det som er fint med pakkene mellom 2GB-20GB er at det kun er en 50 lapp opp eller ned. Slik kan du oppgradere pakken din kun for 50kr, noe som er mye rimeligere enn å kjøpe dyre datapakker. Dette skjer fra samme dag.

Kundeservice hos Talkmore

Siden selskapet teknisk sett er drevet av Telenor, er det kanskje ikke så rart at Talkmore Bedrift har god kundeservice. Her er det selvsagt etablerte rutiner som er satt til verks, og du møtes av dyktige, norske medarbeidere. Der de fleste tilbyr kundeservice kun på hverdagene, kan du nå Talkmore også på lørdag.

Kundeservice er tilgjengelig fra 08-16 på hverdager og 10-13 på lørdager. Denne ekstra dagen med tilgjengelig kundeservice kan bety mye i en hektisk uke for bedriften. Du kan nå Talkmore Bedrift på telefon, e-post eller gjennom en chat. Valgfriheten her er god, slik at du kan få løst problemer slik du selv ønsker det.

esim gjør det enkelt å bytte mobil og mobiloperatør

Få tilbud fra flere operatører

Få et uforpliktende tilbud

Få et uforpliktende tilbud

Takk for din henvendelse! Du hører snart fra oss.

FØR DU GÅR...

Vi ringer deg, så får du det beste tilbudet fra flere operatører!