Firmatelefon

sammenlign-mobilabonnement
Firmatelefon

Firmatelefon

Sammenlign mobilabonnement

Unngå å velge et overpriset mobilabonnement. Med Firmatelefon kan du sammenligne ulike mobilabonnement enkelt og gratis.

Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet her på nettsiden vår. Etter kort tid vil du få tilsendt skreddersydde tilbud på mobilabonnement fra en av våre rådgivere. 

Tjenesten er helt gratis, og tilbudene er uforpliktende. Med våre tilbud får du en ryddig oversikt over hva de forskjellige mobiloperatørene kan tilby deg. Dette gjør at du unngår å betale for mye for mobilabonnementet.

Hva bør du tenke på når du skal velge abonnement?

Å velge mobilabonnement til et helt firma er kanskje litt vanskeligere enn å velge et til eget bruk. Det er store forskjeller på prisene og tjenestene de forskjellige teleselskapene tilbyr, og du kan spare mye på å sammenligne tilbud fra forskjellige operatører. 

Her går vi nærmere inn på hva som kan være viktig å tenke på når du skal velge bedriftsabonnement.

Mobildata og gigabytes

Vi bruker mobilen mer enn noensinne, og for de fleste er det viktig å kunne koble seg til nett hvor enn man er. Hvis du eller kollegaene dine reiser mye, har hjemmekontor ofte eller lignende, bør dere velge et abonnement som inkluderer mye mobildata. Da er dere ikke avhengige av å ha WiFi-tilgang overalt. 

Dette gjør også at du kan bruke mobiltelefonen som modem hvis du har problemer med å få tilgang til WiFi. Hvor mange gigabytes dere bør velge, kommer an på hvor mye dere forventer å bruke per måned. 1 GB mobildata kan være nok for de som sjelden bruker mobilnett, men heller bruker mobilen mest til å ringe eller sende SMS. 

20 GB eller 30 GB passer for de som bruker nettet og sosiale medier hver dag. 100 GB er det beste alternativet hvis du alltid er på nett. Tjenester som YouTube og Netflix sluker mye mobildata, så hvis du streamer filmer og serier på mobilen ofte, kan det hende du bør velge et mobilabonnement med 100 GB. 

Mange mobiloperatører tilbyr også Data Rollover, som gjør at ubrukt datamengde automatisk blir «rullet» over til neste måned. Dette gjør at du får tilgang på all dataen du har betalt for, selv om du kanskje ikke bruker opp hele datamengden på én måned. 

Les mer: Ubegrenset mobildata 

Fri tale, SMS og MMS

For noen år siden begynte de fleste mobiloperatørene å tilby fri tale, SMS og MMS. Med denne løsningen betaler eieren av abonnementet en fast pris i måneden for å kunne ringe og sende meldinger ubegrenset. Dette gjør at du ikke trenger å tenke på hvor ofte du ringer eller sender SMS i løpet av måneden. 

Firmatelefon tilbyr bedriftsabonnement fra kjente mobiloperatører som Telia, Nortel og Phonero. Alle disse tilbyr abonnement med fri tale, SMS og MMS.

Mobilbruk i utlandet og dekning

Tidligere kunne det fort bli svindyrt å bruke mobildata i utlandet, men nå tilbyr mange mobiloperatører fri bruk i EU/EØS. Dette gjør at du ikke trenger å være redd for å få en overraskende høy mobilregning etter en tur til utlandet. 

Noe annet som er verdt å tenke på når du skal velge mobilabonnement, er hvor god dekning du får med abonnementet. Telenors mobilnett er kjent for å være Norges raskeste, og derfor tilbyr mange av de andre mobiloperatørene abonnementer med full Telenor-dekning. 

Velg mellom forskjellige mobiloperatører

Ved å bruke sammenligningstjenesten til Firmatelefon, innhenter vi tilbud fra ulike mobiloperatører for deg. Dette gjør at du får det billigste og beste mobilabonnementet til din bedrift. 

Vi samarbeider med noen av Nordens mest kjente mobiloperatører. Her kan du lese mer om noen av våre samarbeidspartnere.

Telia

Telia er Nordens største leverandør av mobiltjenester, og eier også selskaper som Phonero, OneCall og MyCall. Alle abonnementene deres inkluderer tjenester som fri tale og SMS, Data Rollover og fri bruk i EU/EØS. Med et bedriftsabonnement fra Telia kan du velge mellom alt fra 2 GB til ubegrenset bruk av data i måneden. 

Talkmore bedrift

Talkmore bedrift er et av Telenors mange datterselskaper, og tilbyr blant annet full Telenor-dekning, Data Rollover og lave priser uten bindingstid. Selskapet har spesialisert seg på skreddersydde abonnementer for små og mellomstore bedrifter. Talkmore bedrift har svært mange fornøyde kunder – faktisk har de vunnet EPSI sin kåring om kundetilfredshet hele seks år på rad!

Les mer: Beste mobilabonnement bedrift

Nortel

Nortel er et teleselskap som tilbyr abonnementer til små og mellomstore bedrifter. Selskapet var det første i Norge som begynte å tilby grenseløs bruk og full Telenor-dekning til fast pris. Nortel tilbyr også tjenester som ekstra SIM-kort, Data Rollover og enkel bestilling av ekstra datapakker. 

Phonero

Mobilselskapet Phonero eies av Telia, og retter seg mot små og mellomstore bedrifter, i tillegg til offentlig sektor. Phonero tilbyr et bredt spekter av bedriftsabonnement. De leverer også bedriftsløsninger som mobilt bredbånd og bedriftsnett.

Vi finner det beste abonnementet til din bedrift

Dersom din bedrift skal bytte mobilabonnement, bør dere prøve vår sammenligningstjeneste. Det er enkelt å fylle ut vårt sammenligningsskjema, og med en gang du har gjort det, vil en av våre rådgivere innhente flere tilbud for å finne det beste og billigste abonnementet til din bedrift. 

Dette gjør at mobilselskapene presser ned prisene for å kunne gi deg det beste tilbudet. Ved å benytte dere av vår tjeneste, kan dere spare tid, penger og energi på å finne abonnementet som passer dere best. Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Dersom du lurer på noe angående vår sammenligningstjeneste, så ta gjerne kontakt med oss på mail: [email protected]. Vi hjelper deg gjerne!

Få et uforpliktende tilbud

Takk for din henvendelse! Du hører snart fra oss.

FØR DU GÅR...

Her har du noen gode grunner til å bruke firmatelefon