Bedriftsabonnement fra SMB Mobil
*Firmatelefon.no har ingen samarbeid med SMB Mobil

Nyttig å vite om SMB Mobil

SMB Mobil er et helnorsk mobilselskap med kontorer i Skien, Fredrikstad og Oslo. Selskapet tilbyr gunstige mobiltelefonitjenester tilpasset små bedrifter, noe som blant annet inkluderer et lavt prisnivå.

 

Hos mobilselskaper flest, er gjerne lavpristjenestene forbehold større selskaper som har behov for tjenester i store kvanta. SMB Mobil skiller seg derfor ut som et spesielt godt alternativ for mindre selskaper. Her behandles små kunder på lik linje med større kunder.

 

SMB Mobil strekker seg blant annet langt for å kunne tilby en best mulig kundeopplevelse, og har et kundestøtteapparat som er tilpasset små bedrifter. Man kan forvente god hjelp – også når det gjelder å finne et abonnement som er tilpasset bedriftens behov.

 

Teamet som står bak SMB Mobil kan for øvrig vise til lang bransjeerfaring, og har dyptgående kunnskap om telekom- og mobiltjenester.

Noen grunner til å velge SMB Mobil

Full Telenor-dekning

Med tilknytning til Telenors mobilnett, kan du som bedriftskunde få tilgang på Norges mest velutviklede 4G-nett. Telenor er den operatøren i landet som kan vise til flest basestasjoner, og har et utbredt nettverk som dekker store geografiske områder.

 

Telenor er også i front når det kommer til utvikling av 5G-nett, noe SMB Mobils kunder kan nyte godt av.

 

Med pålitelig og godt datanett over hele landet, kan bedrifter se frem til en effektiv arbeidshverdag.

 

Høy datahastighet både i by og distrikt

For de fleste bedrifter er pålitelig nett noe som vektlegges, og for mange er det også helt nødvendig.

 

Når du skal velge abonnement til bedriften din, er det ikke bare datamengde som bør tas hensyn til. Hastighet er kanskje minst like viktig, da treg datahastighet potensielt kan gjøre arbeidsdagen ineffektiv og trøblete.

 

Siden SMB Mobil er tilkoblet Telenor-nettet, kan selskapet tilby høy datahastighet til bedrifter i hele landet – også i distriktene. Alle kunder får like god tilgang på høy datahastighet, uavhengig av abonnement.

 

Enkelte tilbydere av mobiltelefoni krever at du som kunde skal betale mer dersom du skal få tilgang til raskere datahastighet. Hos SMB Mobil behandles alle likt, noe som gjør at selskapet skiller seg ut i mengden. Jobb effektivt, enten du er på hytta eller på kontoret!

 

Tilpasset små bedrifter

Små bedrifter har ofte – i likhet med større bedrifter – behov for et pålitelig bedriftsabonnement for ledere og ansatte.

 

Mobilen er gjerne et arbeidsverktøy som brukes hyppig, enten det er for markedsføring, kommunikasjon med kollegaer og kunder, informasjonssøk eller oppslag i interne systemer.

 

Med SMB Mobil, får små bedrifter et gunstig abonnement som er tilpasset virksomhetens behov og budsjett.

 

God kundeservice

SMB Mobil kan vise til personlig og god kundeservice. Her får du hjelp av hyggelige og kunnskapsrike kundeservicemedarbeidere som gir deg svar på det du lurer på – raskt og effektivt.

 

Du kan nå kundeservice mellom mandag og fredag fra klokken 08:00 til 16:00, både via telefon og e-post. SMB Mobil sitt mål er at du som kunde alltid skal være fornøyd.

Få tilbud fra flere operatører

Få et uforpliktende tilbud

Få et uforpliktende tilbud

Takk for din henvendelse! Du hører snart fra oss.

FØR DU GÅR...

Vi ringer deg, så får du det beste tilbudet fra flere operatører!