Firmatelefon

pexels-pixabay-163064
Firmatelefon

Firmatelefon

Bedriftsnett

Gjør det enkelt å gi god kundeservice med et fleksibelt bedriftsnett som passer for ditt firma. Fyll ut skjemaet og sammenlign de beste tilbudene og løsningene.

En komplett telefoniløsning

For å kunne yte god service for kunder og samarbeidspartnere er det essensielt å kunne svare raskt. Et bedriftsnett sørger for en komplett telefoniløsning for din bedrift, slik at sentralbord og samhandling internt blir ivaretatt på en god måte. 

Med et mobilt bedriftsnett kan de ansatte svare uansett hvor de befinner seg og samtidig få oversikt over hvilke kollegaer som er tilgjengelige eller ikke. På den måten kan dere sikre at ingen kunder blir glemt og dermed går til konkurrenten.

Leverandører av bedriftsnett

Det finnes mange tilbydere av mobiltelefoni for bedrifter og det er lett å gå seg vill i jungelen av bedriftsabonnement- og løsninger. På Firmatelefon.no sørger vi for at du får relevante tilbud for din bedrift. Her er eksempler på noen mobiloperatører som tilbyr bedriftsnett:

 • Release
 • Telia
 • Telenor
 • ICE
 • Talkmore Bedrift (tidligere kjent som Dipper)
 • Phonero
 • Nortel
 • Unifon
 • Saga Mobil
 • Oyatel

Løsninger inkludert i bedriftsnett

Fleksibelt sentralbord

Flere av mobilselskapene leverer tjenester med fleksible sentralbordløsninger. Her kan de ansatte sette over samtaler til hverandre og besvare anrop, uansett hvor de befinner seg. Noe som bidrar til en smidig og god kundebehandling. 

Oversikt over ansattes tilgjengelighet

Flere av de ulike operatørene tilbyr også funksjoner i bedriftsnettet der de ansatte har oversikt over hvilke kollegaer som er tilgjengelige for å hjelpe kunder. Hver ansatt tilpasser sin egen status slik at de ikke blir forstyrret i møter og kundesamtaler. Samtidig kan de vise når de er tilgjengelige for å besvare henvendelser fra kundene.

Ett hovednummer

For de som ønsker at firmaet kun har ett telefonnummer, tilbyr flere av operatørene mulighet for dette. Her kan bedriften beholde hovednummeret sitt, til tross for at de går over fra fastnett til mobiltelefoni. Det gjør det enklere for både kunder og ansatte å forholde seg til, når det kun er ett nummer som benyttes for kundehenvendelser.

Automatisk svar

Noen av bedriftsløsningene gjør det også mulig å sette opp automatisk svar. Dette innebærer at kunder kan få en automatisk velkomsthilsen med tastevalg som styrer samtalen videre. Det er også mulig å få talemeldinger til å besvare anrop utenfor bedriftens åpningstider. Dette kan for eksempel informere kundene om åpningstider og kontaktpersoner. 

Hva bør du tenke på når du skal velge bedriftsnett?

Når du skal velge telefoniløsning for din bedrift er det sentralt at du får dekket behovene bedriften din har. Ikke minst er det viktig at løsningen er brukervennlig. Det du bør ta i betraktning når du skal velge bedriftsnett er derfor å kartlegge behovet til bedriften. 

Hvor stort budsjett har dere for løsninger til bedriftsnett? Har dere noen spesifikke ønsker? Dette kan for eksempel være en type dekning, ønske om sentralbord, ett hovednummer, app eller andre spesifikke tjenester. 

Vi finner løsningen som passer ditt firma

Firmatelefon.no er en tjeneste som gjør valg av mobiloperatør for bedrifter enklere og raskere. Ved å fylle ut skjemaet får du et tilbud fra ulike tilbydere, slik at du kan sammenligne pris, vilkår og dekning.

Det er ingen plikt til å signere avtale, men hvis du ønsker å takke ja til et tilbud, kan du enkelt tegne avtale på nettsiden vår. 

Hvordan fungerer det?

 1. Fyll ut skjemaet
 2. En av våre rådgivere sender deg et tilbud fra flere mobiloperatører
 3. Du sammenligner tilbudene
 4. Hvis du ønsker å benytte deg av et tilbud signerer du enkelt kontrakt

Vil du vite mer om våre tjenester?

Firmatelefon.no sørger for å holde prisene på bedriftsabonnement nede ved å la operatørene konkurrere om å vinne deg som kunde – og ikke motsatt. Dermed strekker de seg ekstra langt for å gi deg en god pris. Ønsker du å vite mer? Ta kontakt med oss på [email protected].

Fyll ut skjemaet i dag og få tilsendt tilbud på bedriftsnett fra ulike mobiloperatører i Norge. 

Få et uforpliktende tilbud

Takk for din henvendelse! Du hører snart fra oss.

FØR DU GÅR...

Her har du noen gode grunner til å bruke firmatelefon