Firmatelefon

pexels-ono-kosuki-5999827
Firmatelefon

Firmatelefon

Mobiltelefoni

Sammenlign mobiltelefoni her og motta tilbud på bedriftsabonnement fra flere ulike operatører. Vi hjelper deg med å holde prisen nede.

Mobiltelefoni til din bedrift

Med Firmatelefon er det enkelt å velge det beste mobilabonnementet til din bedrift. Fyll ut skjemaet på våre nettsider, så vil du innen kort tid motta tilbud på bedriftsabonnement fra flere ulike mobiloperatører. 

Da kan du enkelt sammenligne tilbudene og finne det abonnementet som passer best for akkurat din bedrift. 

Med tjenesten til Firmatelefon er det mobilselskapene som må konkurrere om å vinne deg som kunde – og ikke motsatt. Vi henter raskt og effektivt inn tilbud fra flere ulike operatører, slik at det blir enklere for deg å sammenligne pris, vilkår og dekning. Dermed får du det abonnementet som passer best til din bedrift, til en god pris.

Fordeler med Firmatelefon:

 • Mobilselskapene konkurrerer om å gi deg beste tilbud
 • Du mottar tilbud til deg personlig
 • Det er enkelt å sammenligne tilbud og tegne avtale
 • Tjenesten er uforpliktende og gratis

Nordiske mobilselskaper

I Norge finnes det mange ulike mobiloperatører som spesialiserer seg på gode løsninger for bedrifter. Vi sammenligner abonnement fra flere nordiske mobilselskaper slik at du får et abonnement som er tilpasset bedrifter i Norden. Vi sammenligner blant annet tilbud fra disse operatørene: 

 • Telenor Bedrift
 • Telia Bedrift
 • ICE Bedrift
 • Nortel
 • Phonero Bedrift 
 • Talkmore Bedrift (tidligere kjent som mobilselskapet Dipper)
 • Unifon 

Les mer om de ulike operatørene her eller gå rett til skjema for å sammenligne tilbud.

Telenor Bedrift

Telenor er en av de største mobiloperatørene i landet og tilbyr nett- og mobiltjenester med Telenor-dekning. De tilbyr flere totalpakker av telefoni til bedrifter, enten dere trenger bedriftsnett, abonnement til telefon eller mobilt bredbånd. 

Telia Bedrift

Også Telia er en av de store operatørene i Norge. De tilbyr Telia-dekning i sine tjenester. Telia leverer totalpakker for bedrifter og tilbyr mobilt bredbånd og en egen sentralbordløsning for telefoni. I tillegg tilbyr de bedriftsabonnement i ulike varianter.

ICE Bedrift

Mobilselskapet ICE er også en av de store mobiloperatørene i Norge, og er den tredje operatøren som tilbyr eget mobilnett. I tillegg leier de nett fra Telia. Med ICE får du abonnement til de ansatte, mobilt bredbånd og bedriftsnett som du tilpasser etter bedriftens behov. Alle tjenestene leveres med ICE-dekning. 

Nortel

Teleselskapet Nortel tilbyr telefoni til små og mellomstore bedrifter. Operatøren kan på lik linje med de andre selskapene tilby både mobilabonnement, mobilt bredbånd og løsninger for bedriftsnett. Deres produkter og tjenester kommer med Telenor-dekning.

Phonero Bedrift

Phonero er et mobilselskap eid av Telia og retter seg også mot små og mellomstore bedrifter, i tillegg retter de seg mot offentlig sektor. Med Phonero får kundene tilgang til telefon- og nettjenester med Telia-dekning. Som kunde kan du få bedriftsabonnement, bedriftsnett og mobilt bredbånd. 

Talkmore Bedrift

Talkmore Bedrift er en fusjon av Talkmore og Dipper. Dette mobilselskapet tilbyr også mobilabonnement, bedriftsnett og mobilt bredbånd helt uten binding. Siden Talkmore Bedrift også er et datterselskap av Telenor, leveres tjenestene naturlig nok med Telenor-dekning. 

Unifon

Teleselskapet Unifon tilbyr telefon- og nettjenester spesifikt til bedrifter. Selskapet har kjøpt opp både Phonect og Bitpro (tidligere kjent som Proximo og NextGenTel). Unifon tilbyr dekning fra Telenor. Her får kundene også tjenester i form av bedriftsabonnement, bedriftsnett og telefoni. Abonnement, telefoni og bedriftsnett tilpasses etter bedriftens behov.

Firmatelefon sammenligner flere tilbydere

Med Firmatelefon får du ikke bare tilbud om bedriftsabonnement fra de største operatørene innen nordisk telefoni for bedrifter – vi sammenligner også utfordrerne.

Dermed blir det enkelt for deg å velge mobiloperatøren som er best på pris og best på dekning – i tillegg til andre bedriftsløsninger som er viktige for deg, som bedriftsnett med sentralbord.

Bedriftstelefoni har aldri vært enklere! Fyll ut skjemaet på våre sider, så mottar du et godt tilbud innen kort tid. 

Les mer: Bedriftsabonnement

Dette er Firmatelefon

Firmatelefon.no er en gratis tjeneste som enkelt lar deg sammenligne bedriftsabonnement hos ulike mobiloperatører – helt uten forpliktelser og uten tekst i liten skrift. Vår tjeneste er helt kostnadsfri for deg som kunde, og tilbudene du mottar er uforpliktende.

Fyller du ut skjemaet på våre nettsider, vil du motta tilbud fra flere forskjellige operatører om kort tid. Operatørene konkurrerer om å gi deg det beste tilbudet slik at de skal vinne deg som bedriftskunde. Dermed strekker de seg ekstra langt for å gi en god pris. 

For bedrifter som er ute etter den beste avtalen er det enkelt å sammenligne og tegne avtale om mobilabonnement på Firmatelefon.no. Dermed kan du bruke tiden din på viktigere ting, som å surfe ubekymret på nett.

Kontakt oss

Dersom du har spørsmål angående tjenesten vår eller mobilselskapene vi sammenligner tilbud fra, kan du kontakte oss på vår e-post: [email protected].

Få et uforpliktende tilbud

Takk for din henvendelse! Du hører snart fra oss.

FØR DU GÅR...

Vi ringer deg, så får du det beste tilbudet fra flere operatører!