Firmatelefon

Chilimobil-Logo-Liten-300x

Chilimobil Bedriftsabonnement

Kom i gang her

Generell informasjon om Chilimobil

Chilimobil har hovedkontoret sitt i Moss, og er et helnorsk mobilselskap. De har også et avdelingskontor i Bergen. Selskapet fokuserte utgangspunktet på lavprissegmentet innen privatmarkedet, men tilbyr i dag også gode tilbud og løsninger for bedrifter.

Chilimobil startet i 2011 og har siden blitt en av de viktigste utfordrerne til de store og mer etablerte mobilleverandørene. Konkurransen fra Chilimobil har kommet godt ut for forbrukerne, og som har gjort at Chilimobil, flere år på rad, har blitt kåret til Norges billigst mobilselskap innen flere kategorier på Din Side. Les mer om det her.

Chilimobil var det selskapet som i 2018 var først ute med abonnement med fri data bruk. Dette ble så populært at de store operatørene ikke hadde annet valg enn å tilby det samme til sine kunder. Chilimobil har også vært tidlig ute med utviklingen når det gjelder implementering av heldigital eSIM-løsning for mobiler.

Nett og dekning

Chilimobil bruker Telia sitt nett, som er Norges nest største, og har veldig god dekning. Her er et kart som viser dekningen til Telia-nettet. Abonnement fra Chilimobil kan brukes i EU og EØS uten ekstra kostnader.

Abonnement og priser

“Enkelt, trygt og billig” er mottoet Chilimobil står for og som de lever etter når de tilbyr produkter og tjenester til bedriftskundene sine. Alle abonnement har inkludert fri tale, fri SMS og MMS og ingen har bindingstid, noe som mange bedrifter setter stor pris på.

Abonnementene fra Chilimobil kan kategoriseres som abonnement med eller uten fri data.

Fri Data Bedrift

Chilimobil tilbyr fri data abonnement, som har en fast pris per måned, og gir brukerne ubegrenset data. Dette hindrer de ansatte med å slippe opp for data.

Fri data gir ubegrenset mobildata og ubegrenset fart for opp til 100 GB i måneden.

Egne priser gjelder fra Norge til EU/EØS. Det er også egne priser for bruk i land utenfor EU/EØS, for fly, ferge og satellitt, og til spesialnumre. Hastighet varierer fra område til område og andre forhold. Mer om hastighet og dekning. *For Fri Data: 200 Mbit/s hastighet opp til 100 GB, etter 100 GB settes hastigheten ned til 3 mbit/s ut måneden.

Abonnement med begrenset data

Det er ikke alle som trenger så mye mobildata, og av denne grunn har Chillimobil også et utvalg av abonnement med begrenset data å velge mellom.

Alle Chilimobil abonnement som ikke har data inkluderer Data Rollover, som gjør at data som ikke brukes i en måned overføres til den neste måneden.

Kundestøtte

Kundeservice til Chilimobil er tilgjengelig på telefon mellom 09:00 og 17:00 på alle hverdager, også tilgjengelig når som helst på e-post.

Få et uforpliktende tilbud

Takk for din henvendelse! Du hører snart fra oss.

FØR DU GÅR...

Vi ringer deg, så får du det beste tilbudet fra flere operatører!