Bedriftsabonnement fra Chilimobil

*Firmatelefon.no har ingen samarbeid med Chilimobil
Chilimobil-Logo-Liten-300x

Kort om Chilimobil

Chilimobil er et helnorsk mobilselskap med kontorer i Moss. Dette var et selskap som gikk hardt ut i privatmarkedet, der målet var å vinne over kunder innen lavpris. I dag har selskapet spennet vingene noe bredere, og nå er de også en aktør å regne med innenfor bedriftsabonnement.

Siden oppstarten i 2011 har Chilimobil utvilsomt blitt et kjent selskap blant nordmenn. Din Side har gitt selskapet flere priser som Årets Norske Mobilselskap, noe som er et kvalitetsstempel. Konkurransen som Chilimobil har innført i markedet, har også gjort at andre leverandører har måtte skjerpe seg.

For å understreke dette, kan vi dra frem at Chilimobil var helt først i Norge med fri databruk. Dette innførte de tilbake i 2018, og kort etter begynte de andre store operatørene å følge etter. Dessuten bør det også nevnes at Chilimobil er blant de aktørene som jobber hardest for implementeringen av eSIM her i Norge.

Telefondekning og nett

Chilimobil benytter Telia sitt nett. Dette er Norges nest største mobilnett, og det gir god dekning og hurtige tilkoblinger. Nettet er ikke fullt like utbygd som Telenors, men det er mer eller mindre av samme kvalitet, med unntak av i noen få områder. Du kan sjekke Telia og Telenors dekningskart selv for å sammenligne tjenestene.

 

Dekningen hos Telia sikrer at dine ansatte kan koble seg opp og gjennomføre oppgaver nærmest uansett hvor de skulle befinne seg her til lands. Enten det skulle dreie seg om telefonsamtaler, videomøter eller en enkel e-post, får dine ansatte gjennomført dette på Telia-nettet.

 

Skulle de ansatte befinne seg i utlandet, noe som tross alt forekommer oftere og oftere, har Chilimobil også et godt tilbud her. Så lenge de ansatte befinner seg innenfor EU/EØS, er nemlig tjenestene helt kostnadsfrie. Da kan de ansatte altså benytte seg av tale, SMS og data i dette området uten ekstra kostnader.

Chilimobil Bedrift

Chilimobil er nok best kjent for deres priser. «Enkelt, trygt og billig» er slagordet for mobilselskapet, og det er også et slagord som de leverer på. Slik som de fleste andre abonnement, får du fri tale, SMS og MMS i hele Norge. Den store forskjellen er at abonnementene ikke har noen bindingstid, noe som er en stor fordel.

Generelt sett deles abonnementene fra Chilimobil opp i to: Fri data eller ikke fri data. Abonnementet med fri data sikrer at de ansatte kan jobbe uavbrutt. Da får de tilgang på helt ubegrenset mengde med data, men en struping av farten når 100 GB er passert i den aktuelle måneden.

Dersom bedriften bruker masse data, og da over 100 GB i måneden, er det verdt å merke deg hvor mye farten går ned. For de første 100 GB får den ansatte 200 Mbit/s, mens det etter brukte 100 GB strupes helt ned til 3 Mbit/s. Det er en fordel med ubegrenset data, men bemerk dette skarpe skifte i hastighet om dere bruker mye.

Om bedriften ikke bruker så mye mobildata, er det mulig å velge et abonnement med begrenset data i stedet. Her er en stor fordel at du får Data Rollover, som altså betyr at ubrukt data i måneden før kan overføres til neste måned. På den måten «mister» du ikke data du har betalt for.

Kundeservice hos Chilimobil

Kundeservice er en viktig del av et bedriftsabonnement. Dersom den ansatte skulle oppleve problemer med mobilen eller dekningen, kan de fra 09-17 alle hverdager ta kontakt med Chilimobil. Her møtes de av hyggelige medarbeidere.

 

Kundeservice kan nås både på telefon, e-post og i chat. Denne fleksibiliteten sikrer at de ansatte kan nå frem til kundeservice på egne premisser.

Få tilbud fra flere operatører

Få et uforpliktende tilbud

Få et uforpliktende tilbud

Takk for din henvendelse! Du hører snart fra oss.

FØR DU GÅR...

Vi ringer deg, så får du det beste tilbudet fra flere operatører!